بسیاری از کاربران به دلایلی مانند مصرف اینترنت کمتر یا جلوگیری از تغییرات غیرمنتظره، به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها را غیرفعال میکنند. اما به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها دارای مزایایی هستند که تأثیر مثبتی بر کارایی، امنیت و عملکرد کلی دستگاهها دارند. در این مقاله به دلایل مهمی میپردازیم که چرا نباید بهروزرسانی خودکار اپلیکیشن ها را غیرفعال کنید.
اما این کار درستی نیست! شما باید حتی در صورت محدودیت حجم نت، گزینه به به روز رسانی خودکار اپلیکیشن در زمان اتصال به یک Wi-Fi را فعال کنید. گوشی های هوشمند اندروید و آیفون دلایل مهمی برای فعال بودن حالت خودکار به روز رسانی اپلیکیشن ها را دارند.
ما در این مطلب به بررسی ۵ علت مهم درباره این که چرا نباید به روز رسانی خودکار اپلیکیشن را در دستگاه خود غیرفعال کنید پرداخته ایم.
۱)آسیب پذیری امنیتی گوشی شما با غیرفعال کردن به روز رسانی خودکار اپلیکیشن
هنگامی که به روز رسانی اپلیکیشن انجام میشود، در برابر نقض های امنیتی و آسیب پذیری ها محافظت می شود. اما آسیب ها و مشکلات جدید ممکن است در طول زمان پدیدار شوند. زمانی که این اتفاق رخ می دهد توسعه دهندگان و برنامه نویسان سریعا روی مشکلات جدید کار می کنند و به محض برطرف شدن آن ها، به روز رسانی ها را انجام می دهند.
شما باید آپدیت های جدید را نصب کنید تا دستگاه شما از پچ های امنیتی بهرمند شده و از گزند هکرها و افراد مخرب در امان باشد. اگر ببه روز رسانی خودکار اپلیکیشن را غیرفعال کنید قطعا آسیب پذیری امنیتی برای گوشی شما در پی خواهد داشت.
۲) عدم بهبود باگ ها در زمان غیرفعال بودن حالت به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها
بعضی از قابلیت های یک اپلیکیشن مشخص ممکن است مطابق انتظار کار نکنند. اگر کاربران زیادی دچار این مشکل شوند، طراح و کدنویس برنامه فورا برای پیدا کردن علت و بهبود باگ ها اقدام میکند و پس از رفع، به روز رسانی اپلیکیشن را در app store یا گوگل پلی بارگزاری میکند.
یک اپلیکیشن که دچار باگ شده است به تجربه و عملکرد کاربر آسیب می رساند. جهت عدم مواجهه با این مشکلات، به روز رسانی اپلیکیشن ها احتمال استفاده از یک برنامه باگ دار و ناایمن را به حداقل می رساند.
۳)امکان ناپایداری برنامه ها با غیرفعال کردن به روز رسانی خودکار اپلیکیشن
اپلیکیشن ها مانند اتومبیل ها برای ارائه یک عملکرد مناسب نیاز به تعمیر و نگهداری منظم دارند زیرا ممکن است دچار ناپایداری شوند. تغییرات بزرگی همچون به روز رسانی سیستم عامل می تواند بر نحوه اجرای یک برنامه قدیمی تأثیر بگذارد. به همین دلیل، توسعه دهندگان همه تلاش خود را می کنند تا عملکرد و پایداری آنها را بهبود بخشند.
توسعه دهندگان همچنین سعی می کنند راه هایی بیابند تا برنامه هایشان بهبود تجربه کاربری را ارائه دهد یا کاهش مصرف باتری بهتر و پرسرعت ترداشته باشد. در نهایتوجود آخرین ورژن اپلیکیشن در گوشی شما به معنای تجربه اجرای بهتر برنامه نسبت به قبل است.
۴)از دست رفتن ویژگی های جدید در هنگام غیرفعال بودن حالت خودکار به روز رسانی اپلیکیشن ها
کدنویسان و توسعه دهندگان به مرور زمان راه های جدیدی برای بهبود عملکرد یک برنامه پیدا می کنند. آنها ممکن است قابلیت های نه چندان مهم را حذف کنند، برای بهبود ویژگی های موجود تلاش کنند یا ویژگیهای کاملاً جدیدی اضافه کنند که عملکرد برنامه را بهتر کند. همچنین آنها ممکن است طراحی اپلیکیشن ها را بهبود بخشند تا زیباتر و یا رابط کاربری آسان تر داشته باشد. اگر دوست دارید به محض در دسترس قرار گرفتن این قابلیت ها از آن ها بهره مند شوید، گزینه به روز رسانی اپلیکیشن ها به صورت اتوماتیک را فعال کنید.
۵)از کار افتادن اپلیکیشن ها
به جهت تامین امنیت کاربر، برنامه های حساس مانند اپلیکیشن های بانکی و کیف پول های دیجیتال به محض در دسترس قرار گرفتن نسخه جدید منسوخ می شوند. اگر حالت خودکار به روز رسانی اپلیکیشن خاموش است، قبل از استفاده باید به روز رسانی های دستی برنامه ها را اعمال کنید.
گاهی اوقات اینگونه برنامه ها نمیتوانند به شما اعلام کنند که چرا کار نمیکنند و منجر به مراحل عیب یابی غیر ضروری می شوند. فعال کردن به روز رسانی خودکار اپلیکیشن تضمین می کند که بدون هیچ وقفه ای می توانید به استفاده از خدمات برنامه بپردازید.
نحوه فعال کردن به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها در اندروید و ios
فعال کردن به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها در سیستمعاملهای اندروید و iOS به سادگی قابل انجام است. در ادامه مراحل فعال کردن این ویژگی برای هر دو سیستمعامل آورده شده است.
در اندروید
۱. به Google Play Store بروید.
۲. روی آیکون پروفایل خود در گوشه بالای سمت راست کلیک کنید.
۳. وارد Settings یا تنظیمات شوید و سپس به Network Preferences بروید.
۴. گزینه Auto-update apps را انتخاب کنید.
۵. حالا میتوانید از سه گزینه استفاده کنید:
- Over any network: این گزینه باعث میشود اپلیکیشنها از طریق هر شبکهای، از جمله Wi-Fi و داده همراه، بهروزرسانی شوند.
- Over Wi-Fi only: در این حالت، بهروزرسانیها فقط زمانی انجام میشوند که به Wi-Fi متصل هستید.
- Don’t auto-update apps: با انتخاب این گزینه، به روز رسانی خودکار اپلیکیشن غیرفعال خواهد شد.
انتخاب گزینه دوم (Over Wi-Fi only) معمولاً مناسبتر است، چرا که باعث صرفهجویی در مصرف داده میشود.
در iOS
۱. به بخش Settings یا تنظیمات دستگاه خود بروید.
۲. به قسمت App Store وارد شوید.
۳. در این صفحه، گزینه App Updates را پیدا کرده و آن را فعال کنید. با این کار، اپلیکیشنها بهطور خودکار بهروزرسانی میشوند.
۴. اگر میخواهید این بهروزرسانیها فقط از طریق Wi-Fi انجام شود، گزینه Automatic Downloads را در قسمت Cellular Data غیرفعال کنید.
آخرین به روز رسانی اپلیکیشن ها در موبایل تان را انجام دهید!
اگر حالت به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها را با وجود تمام دلایل بالا غیرفعال کردید، بهتر است به صورت دستی آپدیت ها را انجام دهید تا اشکالات را برطرف کنید، عملکرد را بهبود بخشید و آخرین پچ های امنیتی را داشته باشید. ما توصیه میکنیم که به طور متداول فروشگاه برنامه موبایلتان را برای نصب به روزرسانی های جدید بررسی کنید. اگر حجم مصرف دیتا موبایل دغدغه اصلی شماست، توصیه ما استفاده از Wi-Fi برای انجام به روزرسانی های خودکار است.
فعال کردن حالت خودکار به روز رسانی اپلیکیشن ها در موبایل جهت حذف باگ از برنامه ها، بهبود عملکرد و محافظت از دستگاه شما در برابر جدیدترین آسیب پذیری ها ضروری است. در نهایت باید بدانید که روشن گذاشتن این گزینه هیچ آسیب قابل توجهی درپی ندارد.
بیشتر بخوانید : عرضه ی رایگان برنامه ی Photoshop Cameraبه روز رسانی خودکار اپلیکیشن
برای آشنایی با بهروزترین تکنولوژیها و خدمات شرکت رسام، به صفحه لینکدین ما بپیوندید و همراه ما باشید.
مطالب مرتبط :
روش های حذف تبلیغات آزار دهنده بازی ها و برنامه ها
بزرگترین تولیدکنندگان گوشی هوشمند جهان کدامند؟
راه های ساده برای اشتراک گذاری لوکیشن در گوشی
نحوه کاهش مصرف دیتا هنگام پخش موزیک آنلاین
چیزهایی که هرگز نباید در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
آموزش تنظیمات پیشرفته و ترفندهای استفاده از اسپاتیفای
پرطرفدارترین اپلیکیشن ها و بازی ها کدامند؟
آموزش تبدیل گوشی به کامپیوتر با چند راه ساده
سرویس Google Play Protect چیست و چرا در حفظ امنیت اندروید اهمیت دارد؟
نحوه کنترل دسترسی اپلیکیشن ها-آموزش قدم به قدم
کامل ترین لیست مشکلات اسکایپ + راه حل قدم به قدم
راه های تبدیل گوشی به موس + معرفی اپلیکیشن
چگونه از گوشی های اندرویدی Screenshot بگیریم
همه چیز درباره اسکن سه بعدی + بهترین اسکنر سه بعدی
جستجوی متن در تصاویر گوگل تحولی جدید در جستجو
همه چیز درباره پیام رسان Yelp
*فهرست مطالب :
مقالات مرتبط
هیچ مقاله ی مرتبطی یافت نشد
بازتاب: راهنمای جامع حذف اکانت های قدیمی در همه پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی
میتونم این مطلب رو توی وبلاگ
خودمم بزارم؟
بازتاب: معرفی 10 اپلیکیشن تحت وب کاربردی برای انجام کارهای روزمره به همراه لینک